Yaz Dönemi Sanat Atölyeleri Kapanış Etkinlikleri

Çankırı Karatekin Üniversitesi Gelenekli Türk El Sanatları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Çankırı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü paydaşlığında hazırlanan “Yaz Dönemi Sanat Atölyeleri Kapanış Etkinlikleri”, Çankırı Korgun Çocuk Sitesi ve Çankırı Çekom’da bulunan çocuklarımızın yaz dönemi boyunca Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğretim elemanları rehberliğinde hazırladıkları atölye ürün sergileriyle ve Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik bölümü öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Tuğba Çağlak Eker`in (Piyano) ve Dr. Öğr. Üyesi Elvan Karakoç`un (Keman) mini konseriyle son buldu. Etkinlik, Sayın rektörümüz Prof. Dr. Harun Çiftçi, Rektör yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin Odabaş, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk, akademik ve idari personelimiz ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Yayınlanma Tarihi: 25 Aralık 2023 Pazartesi
Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2023 Salı